Mibe fektessem a megtakarításomat a forint romlása miatt?
Figyelt kérdés
Évek óta gyűjtögetem a pénzemet,hogy ha nyugdíjas leszek,ne haljak majd éhen.Eddig 1,5 millió Ft gyűlt össze az évek alatt.Félek,hogy a hiperinfláció miatt elértéktelenedik a forint,és a megtakarításom nem lesz más,mint egy köteg papír.Gondoltam az aranyra,és az euróra is,de azoknak is megy fel az ára a jelenlegi helyzet miatt.2022. márc. 3. 09:25
1/8 anonim válasza:
Nagyon gyorsan kell dönts, mert a forint tényleg az utolsókat rúgja. Sok elemző szerint már csak az azonnali euro bevezetés mentheti meg a magyar gazdaságot, de a kis embert az is kegyetlenül el fogja intézni. Váltsd át euroba, de inkább dollárba ha jelenleg nincs terved azzal a pénzzel.
3/8 anonim válasza:
Milyen hiperinflációra gondolsz?
4/8 anonim válasza:
egyáltalán tudod, hogy mit jelent az a hiperinfláció vagy csak olvastad valahol a napokban és megtetszett?
5/8 anonim válasza:
Hosszú távon én befektetési aranyat vennék. Ha megy fel az ára, az neked csak jó, hiszen annál többet ér a befektetésed.
6/8 anonim válasza:
Az arany jó választás, az sose fogja értékét veszteni.
(Legalábbis addig nem, amíg fel nem fedeznek egy másik bolygón/holdon több tonnányi aranyat és az visszavenne az értékéből - de ez már nem a mi életünkben lesz szvsz.)
7/8 anonim válasza:
De ha eurot veszel belőle, még az is sokkal jobb, mint hogy hagyod forintban.
8/8 anonim válasza:
#7 hogy, hol kell eurót venni, nekem is bankban van pár millám, de szinte semmit nem kamatozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!