Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehetne meguszni hogy ne...

Hogy lehetne meguszni hogy ne fizessen ki ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
A sogorom 2007ben vett fel 500000ft de másnak vette fel de az ö nevére ö csak 100000kapott meg belölle. de nem fizeti és már 1millio felett van az adosága, lehet ilyen hogy ennyire sok kamatot kihoztak neki
2010. szept. 12. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Soha ne vegyél fel senki másnak hitelt

2. Ha mégis megszegnéd az elsőt, papírozzatok le mindent, hogy az alapján vissza tudd perelni te is az embereden a pénzt

3. Ha voltál olyan *****, hogy ezeket nem tetted meg, akkor vizess minél hamarabb a bankodnak, majd fogadj verőlegényeket, és verd ki az emberedből a pénzt.

2010. szept. 12. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyében mindenképpen elmennék az adott pénzintézethez, ahonnan felvette az összeget pontosan azért, hogy írásos kimutatást adjanak az összegről, hogy mitől lett ilyen sok a visszafizetendő!
2010. szept. 12. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem annyira meglepő, gondolom, személyi kölcsönt vett fel. Annak meg simán van 30% a THM-je sajnos.
2010. szept. 12. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:

+ büntetőkamatok + behajtói díj...

nem ártana fizetni, mert lassan viszik mindenét

2010. szept. 12. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb haveromnak se vennék fel hitelt az én nevemre, és ez kölcsönös. Kezességgel ugyanígy vagyunk, ezt már párszor megbeszéltük.

Sajnos bebukta. Gondolom semmi papír meg egyéb dolog nincs a dologról, legalább egymás közt...

2010. szept. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!