Menton kérdése:
Revolut esetén lehet pénzt utalni a bankból, ha nincs számlám?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 08:01
1/7 anonim válasza:
Hogy mi?
Igen, a revolutra tudsz penzt utalni bankból, mert van számlád.:D
2/7 A kérdező kommentje:
De nincs számlám. Készpénzt akarok utalni a bankból de a revolut nem ír ki közleményt sem
2022. febr. 21. 08:23
4/7 A kérdező kommentje:
mármint úgy értem hogy külön bankszámlám revolut számlám van természetesen
2022. febr. 21. 08:56
5/7 anonim válasza:
Úgy tudom ilyen szolgáltatás nem nagyon van, hogy bemész egy bankfiókba a kp-ddel ők meg egy idegen pénzügyi szolgáltató számlájára átutalnak pénzt, úgy hogy neked nincs a befizető banknál számlád.
6/7 anonim válasza:
Kérdező, ha készpénzed van, akkor az NEM UTALÁS (főleg, ha nincs is számlád), hanem PÉNZTÁRI BEFIZETÉS. Ez pedig csak az adott számlavezető banknál lehetséges: pl. OTP-ben nem fizethetsz be K&H-s számlára, ahhoz el kell menned egy K&H bankba.
Tekintettel arra, hogy a Revolutnak NINCS magyarországi bankfiókja, így NEM tudsz befizetni Revolut számlára (sem OTP-ben, sem máshol)
Amúgy nem értem, miért akarsz Revolutra befizetni, hiszen épp most van/lesz valami gubanc velük:
7/7 Hintalow válasza:
Nem lesz velük semmi gubanc, a Rafi felmondta a számlaszerződèst, mivel g@ci sok volt a visszaèlèses ügy, ès nem akarták tartani a hátukat tovább. (Meg jó esèlyel a többi magyar bank sem tolongott ezèrt számlát nyitni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!