Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 2 napja elhagytam a bankkártyá...

2 napja elhagytam a bankkártyámat, amit ma letiltattam az otp-be és újat kértem. Viszont ahogy ki jöttem, megtaláltam a kàrtyám. Ha feloldom azt tudom még használni? Vagy ilyenkor már nem lehet? Mert 2 hét mire megjön az új.

Figyelt kérdés
Valaki tapasztalt már hasonlót és esetleg tud segíteni?

2022. febr. 18. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Gyorsan spuri vissza és mond el nekik, hogy mi a helyzet. Még tuti nem kezdték el gyártani. Azt nem tudom, hogy letiltott kártyát fel tudnak e oldani. Az ügyintéző néni/bácsi tud erről a legjobb felvilágosítást adni.
2022. febr. 18. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Letiltott kártyát már nem tudnak feloldani. Úgyhogy marad, hogy megvárod az újat.
2022. febr. 18. 10:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor egyáltalán nem is tudok fizetni vele?
2022. febr. 18. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Le van tiltva, így már nem tudsz fizetni vele. Most már csak egy darab műanyag.
2022. febr. 18. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Letiltás nem visszacsinálható.

Érdemes ilyenkor a limiteket 0-ra állítani pár napig, hátha meglesz és utána letiltani.

2022. febr. 18. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
A letiltás semmilyen módon nem fordítható vissza. Erre fel us hívták a figyelmedet, amikor kerted a tiltást.
2022. febr. 18. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

egyébként a mi bankunkban a tiltást is vissza lehet aktiválni, de nem fogják megtenni... ez arra az esetre van, ha Micike véletlenül rossz gombra kattint, ki tudják javítani reputációs veszteség nélkül

de ha Te kéred a tiltást, akkor nem fogják visszaaktiválni azzal, hogy bocsi megtaláltam :)

onnan tudom, hogy én már aktiváltam vissza ilyen kártyát, amikor szóltak, hogxy Mici véletlenül tiltotta :)

2022. febr. 18. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
ja még annyit, hogy persze ez még akkor volt, amikor nem indult el az újragyártás (nálunk ez a következő nap kezdődik), illetve a MC felé nem lett jelezve a tiltás - ha ez már megtörtént, akkor hiába aktiválom vissza, nem fog működni a kártya
2022. febr. 18. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!