Hol tudok felvenni kölcsönt, ha bar listán vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék felvenni 20 millió forintot, amiből lakást akarok vásárolni.2022. febr. 16. 14:20
A kérdező szavazást indított:
Fel lehet venni kölcsönt.
Nem lehet felvenni kölcsönt.
13 szavazat
1/7 anonim válasza:
Bar azaz azt jelenti, hogy olyan ember aki nem megbizhato penzugyi oldalrol.
2/7 A kérdező kommentje:
De én úgy tudom, hogy így is lehet felvenni hitelt
2022. febr. 16. 14:30
3/7 anonim válasza:
Rosszul tudod. Miert adnanak neked hitelt ha az elozot se tudtad visszafizetni?
4/7 anonim válasza:
Képzeld el fordítva. Kér tőled egy barátod 1 milliót, de nem adja vissza. Adnál neki újra?
5/7 anonim válasza:
Hát komám, nem aprózod... Nem tudod visszafizetni az előzőleg felvett hiteledet, de most meg 20 milliót vennél fel!
Egy árva szót nem ejtettél arról, hogy mi lenne a fedezet, miből fizetnéd vissza?
Bar listásan, hivatalosan sehol nem fogsz kapni - főleg nem 20 milliót...
7/7 anonim válasza:
Attól függ aktív vagy passzív? Ha már vissza fizetted a végrehajtás alatt álló hiteled és passzív khres vagy,akkor talán akad bank ,aki ad neked jelzálog hitelt. Érdeklődj utána pár banknál. Mondjuk kicsit erős ez,hogy báros vagy és azonnal 20millió ,de te tudod. Ha azt sem fizeted ,akkor úszik a házat is amit abból veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!