OTP-s számlánál miért kell fizetnem, mikor neten utalok pénzt egy másik számlára? Nem úgy van, hogy havonta egy utalás ingyenes?
Figyelt kérdés
6000 ft utalásért fizettem 300 Ft-ot.2022. febr. 11. 10:06
11/11 anonim válasza:
"Érdemes másik bankot választani?"
Persze. Az OTP a legdrágábbak egyike (ha nem a legdrágább). Én is Junior-os voltam, ahonnan áttettek Jump-ba (ez ma már nem is létezik), és inkább átmentem Gránit Bajnokhoz. Van éves 3300Ft kártyadíj, ha meg megy rá havi 280.000 utalás (pl. bér), akkor nincs számlavezetési díj, mivel push értesítés jön SMS díj sincs, meg van egy 0,1%-os utalási díj (azaz 1000Ft-onként 1Ft). Mivel alig utalok, kb. mindent kártyás fizetéssel lehet intézni, kb. tényleg csak az éves kártyadíjat fizetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!