Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakásfelújítás hitel. Semmi...

Lakásfelújítás hitel. Semmi támogatás nem jár?

Figyelt kérdés
Szóval van egy házam amit felújítanék. 25 éves vagyok és lassan jön össze a pénz. Havi 240e a keresetem. Nem akarok még 30 évesen is a szülők nyakán lógni. Szóval a kérdés az, hogy gyerek nélkül semmi esélyem állami támogatásra? 4millió-t vennék fel. Bár lehet a személyi kölcsön jobb lenne ekkora összegnél. Most jelenleg nem igazán jók a thm-ek. Esetleg várjak még, hátha változik a helyzet vagy ez nem igazán szokott csökkenni?
2022. febr. 3. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nélkül is lehet bizonyos dolgokra célzottan támogatást igényelni, ilyen pl. a napelem. "Mindenes" támogatásra sajnos nincs lehetőséged.
2022. febr. 3. 22:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Fűtés korszerűsítés van most a célpontban. Arra gondolom nincs semmi a számomra.
2022. febr. 3. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az éppen futó energetikai korszerűsétési pályázatnál konkrétan nem követelmény hogy legyen gyerek (mondjuk előnyt jelent a pontozásnál), szóval elvben anélkül is lehetséges megkapni.

De egyébként most indul egy 0%-os hitelt nyújtó pályázat is energetikai korszerűsítésre, szintén igényelhető gyerek nélkül is. Tudom jobb lenne a vissza nem térítendő, de még mindig jobb ez is mint a személyi kölcsön.

2022. febr. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!