A külföldi bankszámlámról valahogy el tudnam jutattani egy magyar bankszámlára a pénzemet?
Mikor haza jöttem hagytam kb. 5 ezer eurót a külföldi számlámon mert akkor úgy gondoltam visszamegyek, de végül nem tudtam.
Sajnos nincs online bankom se.
Lehetséges hogy itthonrol ezt meg tudnám oldani?
Esetleg telefonos ugyintezes.
DE
Ha nem hasznalod menj ki, utald el es szuntesd meg a szamlat. Mert ha csak elutalod egy nap majd kopogtat a vegrehajto es nem kis osszeg lesz...
Hol van az adott banknak fiókja legközelebb? Ott megoldhatod, de még egyszerűbb, ha aktiválod az online-bankot. Szinte minden banknak van online felülete.
A magyar bankszámlád IBAN számlaszáma kell az átutaláshoz.
Bankkártyád van ehhez a számlához? Leveszed a pénzt Forintos automatából és beteszed, ahova akarod.
Tehát képes voltál beoltatni magad minden meggyőződésed ellenére, de egy nyomorult tesztet már nem tudsz csináltatni.
És ne röhögjelek ki?
Neumanlabsnál most csak 12e egy PCR teszt, 10-ből megvan, ha magadnak csinálod, ha antigén tesztet is elfogadnak, az meg 9 alatt megvan. Ez azért nem egy lehetetlen tétel egy külföldi utazásnál.
Kérdezd meg a külföldi bankod, hogy innen hogy tudsz bejelentkezni a számládra, valószínűleg megoldható. Anélkül, hogy hozzáférnél a kinti számlához nem tudod megoldani, legfeljebb úgy, hogy ahhoz a számlához tartozik egy bankkártya is, amivel vásárlásként tudod leszedni a pénzt. Mondjuk ez meg önmagában is meg tudja oldani a problémát, mert gond nélkül tudsz azzal a kártyával vásárolni itthon és elköltöd a pénzt, nem kell sehova utalni a bankkártyáról, szépen elhasználod.
Transferwise és egy csomó másik fintech cég kínál kedvező valuta váltási megoldásokat országok és valuták közti utaláshoz, de mindegyiknek az az alapja, hogy a saját számládról el kell juttatnod a pénzt hozzájuk, hogy ők továbbítani tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!