Maganszemélyként, bejelentett állás nélkül van esély autót lízingelni?
Egyéni tevékenységből származó jövedelmem van, meg tudnám vásárolni a kinézett autót kp-ra is, viszont számolgattam, és jobban járnék, ha nem venném meg.
Az autó vételárából ki tudom szedni a lízing díját, így megmaradna a tőkém, és lényegében ingyen lenne az autó.
Cégem nincs, bejelentett állásom jelenleg nincs.
Számlára érkező jövedelmet tudok csinálni bármikor, akár havonta is, évente, mindegy.
Van megoldás számomra?
Elég esetleg, ha leteszem a “kauciót” és akkor nem kérnek jövedelem igazolást?
Az autó árának 10%-át amúgyis be kell fizetni kezdésként, ami tk. esetén is a teljes casco önrésze lenne.
"autó vételárából ki tudom szedni a lízing díját, így megmaradna a tőkém, és lényegében ingyen lenne az autó."
WTF???
Nem akartam számszerűsíteni, szerintem teljesen érthető, amit írtam, de akkor levezetem neked kerekítve.
20 millió ft-os autóról van szó, ha megvenném, -20millió, plusz casco, kötelező díja, szervizek, stb.
Viszont ugyan ezt az autót el lehet hozni kb 3 millió ft befizetéssel, havi 450.000ft-ért 4 évre, minimális maradvány értékkel.
Én a 20 millióból befizetek 3-mat, plusz évi 5,4 milliót.
Viszont a havi 450.000ft-ot ki tudom termelni minden hónapban, kb 11-13 millió ft-ból. (3% körüli eredményem van pénzügyi piacon, havi szinten, lassan 2 évre visszamenőleg.)
Az elsőhöz hasonlóan én sem értem amit írsz.
De a lényeg: ha BÁRHONNAN van LEGÁLIS jövedelmed, akkor igen.
Vagy, ha van komoly ingóság vagy ingatlan fedezeted.
3# igen, pontosan erre gondoltam.
Szerintem többet is ki tudnék, mint a lízingdíj, de alábecsültem minden számítást, úgy is bőven benne vagyok.
Ha meg netán mégsem, és lesz 1-2 rossz hónap, akkor veszek el a tőkéből.
Ha lesz erős hónap, növekszik a tőke.
2# milyen harmadik pénzintézetnél sikerült végül?
Természetesen legális, otp-s számlára szoktam kiutalni a megélhetésemre szánt összeget, a nagy tőkém viszont bróker cégek számláin vannak.
Ingatlannal rendelkezek, de azt nem feltétlen szeretném megterhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!