Vannak pozitív tapasztalatok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Baráti kölcsön esetén olyan esetekben, amikor nem ismertétek a másikat, de megbíztatok benne és a bizalom megtérült.2022. jan. 30. 22:31
11/13 anonim válasza:
En inkább adnék neki egy ezrest de ne nézzen hülyének.
12/13 anonim válasza:
Közeli hozzátartozóknak és a két legjobb barátnőmnek adnék, mert róluk tudom, hogy száz forint tartozást sem bírnak elviselni, így amint tudják vissza is adnák. Senki másnak, soha. Ismeretlenül meg főleg nem. Vagy ha igen, akkor adománynak hívnám magamban, amivel úgy lennék, hogy nem gond, ha nem jön vissza.
13/13 anonim válasza:
Teljesen igaza van azoknak, akik azt mondják ne adj kölcsön senkinek.
Aztán egy szinttel fentebb lépve, azoknak, akik azt mondják, hogy csak akkora összeget adj kölcsön, amit ha nem adnak vissza - továbbra is tudsz mosolyogni és nem bosszant a bukta.
Én adtam már baráti (kamatmentes) kölcsönt vadidegennek, és vissza is törlesztette havonta. [Fiatal, és most jött meg az esze.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!