Ebben a félévben is jön első hónapban a diákhitel?
A 21/22 1.félevében ugye előzetes bejelentés nélkül szeptemberben elutalalták a szabad felhasználású diákhitelt, pedig korábban a félév második hónapjában kaptuk egyösszegben a két havit.
Most is várható, hogy februárban megérkezik az első havi pénz?
1-esnek igaza van.
Bocsánat hogy ideírom, de végülis témába vág. Akkor is 10 napon belül utalnak, ha valaki már törleszti a DH Pluszt? Ugye annak a törlesztőjét minden hónap 12. napjáig kell utalni. Vagy megvárják míg az beérkezik és csak utána utalnak?
#2 ezt nem tudom, szerintem független tőle, de azért nem gond, ha időben átutalod azt az összeget.
Offtopic: Nekem napok óta nem tölt be a direkt, nektek se jó, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? :D
10 munkanap számít és nem beiratkozástól, hanem a firben visszaigazolásától, tehát amióta folyósítható direktben.
Ha ezeknek megfelelsz és mégse kaptad meg, egyeztess velük emailben vagy egyszerűen telefonon.
Köszönöm a válaszokat, akkor én arról az e
-mailről valószínűleg lemaradtam es nem figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!