Külföldiként is tudok bankszámlát nyitni Magyarországon? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Kettős állampolgár vagyok, de nincs magyar lakcímem.
Nem jönne rá jövedelem, de kényelmesebb lenne ha rátöltenék évente 1-2 száz ezer forintot, és nem kellene mindig a valutaváltással foglalkozni.
Milyrn iratok kének hozzá, a személyin kívül?
Annyi, hogy láttam hogy postán kézbesítik a kártyát. Kérhető, hogy ott személyesen tudjam átvenni, vagy kiküldhető postán maradónak?
(Nem bízok meg a lakótársamban, azért nem akarom hogy ide küldjék)
Köszönöm a segítséget előre is!
22éves F
2022. jan. 28. 15:37
2/2 anonim válasza:
Pedig szerintem így drágább lesz, mintha valutát váltanál vagy adott esetben a külföldi kártyádról vennél fel forintot vagy azzal fizetnél (én is kettős állampolgár vagyok, pár éve megszüntettem a magyar számlámat). Lehet, hogy nincs igazam, számolj utána, meg persze ha a költség neked mindegy, akkor mindegy hogy drágább-e. Csak ebben az esetben meg tényleg kényelmesebb a külföldi kártyádat használnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!