Jelenleg OTP-s vagyok, érdemes lenne Cetelem bankra váltanom, ha kiskeresetű fiatal vagyok?
Sokáig jól ment a szekér, mit tagadjam. De tavaly például felhozta a kérdést egy OTP-s ügyintéző, hogy nekem egyáltalán nem jön pénz a számlámra, nem lenne e jobb megszüntetni a számlám?
Van/ volt takarékszámlám is, tudom, nem sokat kamatozik az se, de én úgy tudom, hogy a Cetelem takarékszámla a legjobb.
Ui; a pénzügyeim lassan stabilizálódnak, de ha a Cetelem egy fiatal 30-asnak jobbb, mint az OTP meg szándékomban áll tartalékolni is, akkor Cetelem?
"De tavaly például felhozta a kérdést egy OTP-s ügyintéző, hogy nekem egyáltalán nem jön pénz a számlámra, nem lenne e jobb megszüntetni a számlám?"
Egy banki ügyintéző a büdös jó életbe nem mond ilyet egy ügyfélnek.
Pedig em hazudok.
Bár igaz, hogy burkoltan tette fel a kérdést. Vagy ha úgy tetszik diplomatikusan. Éppen ezért esett szarul.
Még annyi, hogy az első felpontozása nagyon nem korrekt, és azt sugallja, hogy kitaláltam, pedig nem.
Igenis banki alkalmazott mondta ezt, nem is annyira burkoltan! A válaszolónak igaza van, hogy épeszű alkalmazott ilyet nem mond, hiszen a cél az ügyfél megtartása, de akkor is elhangzott ez. És Ezért bánt.
A kérdés még áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!