A babaváró kölcsönt olyan értelemben eltörölhetik hogy nem lehet igényelni újat?
Igen, ha akarják eltörölhetik, ezt nem rögzítették alkotmányban, hogy lehet felvenni babaváró kölcsönt.
Persze választás előtt megígérnek fűt-fát, hogy marad minden kedvezmény a családosoknak. Én arra emlékszem, hogy a szocik alatt a cigók kaptak rengeteg pénzt a ha dolgoztak, ha nem a gyerekek után, most meg csak az kap, aki tisztességesen dolgozik.
Ez így helyes.
Egyrészt a választás Áprilisban lesz, nem Márciusban, másrészt ha az ellenzék nyer (ami kb kizárt, mert maguk alatt vágják a fát MZP-vel az élen), nem a babaváró lesz a legfontosabb dolguk.
Az viszont biztos, hogy év végével megszűnik, mert Viktor két okból sem fogja meghosszabbítani: egyrészt lementek a választások, 3 évig nem kell mézes madzag, másrészt üres államkasszából amúgy se lehetne fizetni.
Mi is így vagyunk vele én már végig jártam a bankokat és mindenféle kalkuláciot csinált. Nem volt jobb ajánlat.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!