Ha nincs bankkártyára érkező jövedelmem, akkor melyik a legolcsóbb bank, ahol utalni azért tudok?
Figyelt kérdés
Junior kilőve, 25 éves elmúltam. Most néztem a gránit bankot, és azt írja számlanyitásnál, hogy amint 16700 forint lesz az egyenleg, elindul a kártya gyártása.2022. jan. 17. 10:16
1/12 anonim válasza:
Nem kártyára hanem számlára érkezik a pénz. Ha nincs számlád nem tudsz utalni mert nincs miről. Max befizetni tudsz más számlájára. Ha nyitsz egy számlát ahhoz jár majd kártya. És utalni is fogsz tudni netbankon keresztül.
2/12 xswerdy válasza:
az bankfüggő, meg számlacsomag függő, hogy "jár"-e a kártya. Általában lehet bankszámlád kártya nélkül is.
Egyébként nem csak a jövedelem alapján kaphatsz kedvezményt, hanem pl. az által is, ha a bankban igénybe veszel más szolgáltatásokat. Pl. nyugdíjpénztár, befektetési szolgáltatások...
3/12 A kérdező kommentje:
1.: Igen, jogos, számlát szeretnék csak, amit interneten tudok elérni. Kártya nélkül.
2022. jan. 17. 10:23
4/12 xswerdy válasza:
A gránitnak van olyan számlája, aminek nincs havi díja, de ott az utalások valamivel drágábbak.
5/12 anonim válasza:
Én is a gránitot ajánlanám. Miért nem akarsz bankkártyát használni?
6/12 A kérdező kommentje:
5.: Mert 16700 forint a kibocsátási díja...
És eddig is megvoltam kártya nélkül.
2022. jan. 17. 15:25
7/12 anonim válasza:
A gránitnál van 0 forintos kibocsátási díjú kártya is, ha személyesen mész, akkor egyből a kezedbenyomják.
8/12 A kérdező kommentje:
7.: Budapesten?
Egyébként választható funkciónak tűnik a kártya, de amikor tovább lapozok, akkor automatikusan ott van, szóval nem egyértelmű nekem.
2022. jan. 17. 16:17
9/12 xswerdy válasza:
ez nem a platina kártya díja? Abban azért van 1-2 plusz szolgáltatás (pl. nagyon jó utazási biztosítás), ha arra szükséged van, akkor nagyon megéri, de biztos van olcsóbb is.
10/12 A kérdező kommentje:
9.: Nem tudom, de ha van néhány perced, akkor itt megnézhetsz minden infót [link] .
Én nem értek hozzá, ezért tettem fel a kérdést. Persze nem várom el, hogy megnézd, de ha mégis, akkor köszi!
2022. jan. 17. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!