Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy működik az ha diákhitelt...

Hogy működik az ha diákhitelt akarok felvenni?

Figyelt kérdés
Kitöltöm a papírt és utánna? Hova kell bevinni?? Vagy van még vmi teendő utána?
2010. szept. 7. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Bemész a bankba, kérsz egy papírt, kitöltöd, aztán odaadod a pult mögött ülő csajszinak. Megkéred, hogy fussa át, helyesen töltötted-e ki (én először elrontottam, de nem vettem észre, a csajszi meg megnézés nélkül okézta a papírom, aztán nem kaptam meg a diákhitelt), ha átfutotta, akkor tőle kérdezd meg, van-e még valami teendőd :)
2010. szept. 8. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak abban az esetben végy fel diákhitelt, ha semmi más megoldás nincs, mert aki felvette, azt se tudja, hogy szabaduljon meg tőle. Jónak tűnik de nem az.
2010. szept. 8. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, az a másik. Én elbuliztam 300 ezret egy év alatt, most már látom, hogy nagyon nem érte meg. Nem is veszem fel többet, ha nem lesz muszáj :)
2010. szept. 8. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Viccet félretéve, addig nem probléma amíg nem kell visszafizetni. A Probléma akkor kezdődik amikor vissza kell fizetni az első két év nem gond minimálbér 7%-a az nem valami nagy összeg havonta. Harmadik évben kezd melegedni a helyzet két év keresetének a 7%-a osztva 12-vel ami egy bruttó 120 ezres fizetésnél 16.800 törlesztést jelent. Kb a diákévek alatt 1,5-2 millió hitelt vesznek fel. A minimum visszafizetési idő 16 év. Ha hozzáveszem azt, hogy 40 éves korban mindenképp vissza kell fizetni még 56 évesen is a diákhitelt nyögi a család, rezsi, meg ki tudja még milyen költségek miatt. Ugye ez már nem is olyan vicces?
2010. szept. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!