Mely bank-nál lehet még befizetni az OTP-n kívül?
Figyelt kérdés
Mert szeretném tudni mely bankoknál lehet készpénzes befizetést úgy mint az OTP-ben.
Mert most halottam hogy most nagyot esett az OTP az elmúlt évek legnagyobb bukását éli most.És nem szeretnék adósságba esni.
2021. dec. 25. 20:30
1/3 anonim válasza:
he? Nem igazán érthető hogy mit szeretnél kérdezni.
Nagyjából bármelyik kereskedelmi banknál ahol nyitsz magadnak bankszámlát. Egyébként " most halottam hogy most nagyot esett az OTP az elmúlt évek legnagyobb bukását éli most" ennek a mondatnak sincs semmi értelme, pláne annak hogy te emiatt kerülnél adósságba.
Szóval meg tudnád fogalmazni mit akarsz kérdezni, úgy hogy értelme is legyen?
2/3 anonim válasza:
2004-ben születtél, szerintem még olvasgass a témában kicsit, meg hát fix, hogy nem vagy nagykorú, tehát nincs bankszámlád, ami teljesen a sajátod lenne, úgyhogy ne aggódj, nem fogsz adósságba kerülni..
3/3 anonim válasza:
Bármelyik kereskedelmi banknál lehet készpénzben befizetni. Még ott is, ahol nincs bankszámlád, mert bárkinek a bankszámlájára tudsz készpénzzel fizetni, nem csak a sajátodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!