Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék áruhitelt felvenni,...

Szeretnék áruhitelt felvenni, de a bejelentett jövedelmem picivel kevesebb, mint a minimum, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Cofidis áruhitellel szeretnék megvenni egy terméket amit 250e forint környékén lehet megvenni. Ez havonta 8200 Ft 36 hónapon át. A bejelentett jövedelmem az havi 65.000 Ft nagyjából, viszont a feltételek között az van, hogy 70.000 Ft a minimum. Olvastam arról is, hogy ha családi pótlékra vagyok jogosult akkor azzal is fel lehet venni. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. dec. 25. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Az illetékes cégnél kérdezd meg.
2021. dec. 25. 11:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Írtam nekik emailt pár napja, gondolom majd a karácsony leteltével válaszolnak. Azért kérdeztem itt is, hátha van valakinek tapasztalata ilyen téren. Annyi lemaradt, ha ez a szerződést meg lesz kötve személyesen az üzletben a terméket azonnal el lehet vinni?
2021. dec. 25. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
A családi pótlék is jövedelem, ha azzal együtt megvan a 70.000 akkor rendben vagy.
2021. dec. 25. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

A családi pótlék igazolásáról elég bevinnem azt a kis sárga cetlit amit a postás ad?

A pontos feltétel így szól:

Minimum 3 hónapos alkalmazotti munkaviszonyban állsz a jelenlegi munkahelyen és rendszeres, minimum nettó 70 000 forintos jövedelmed van.

Már 4 éve dolgozom itt, tehát azzal nincs gond, viszont én úgy értelmeztem, hogy a munkahelyen kell a 70 ezres nettó jövedelem.

2021. dec. 25. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
A bevétel számít, annak kell rendszeresen érkezni, hogy mi az és hány helyről az mindegy. Bankszámlakivonattal tudod igazolni, az elmúlt 3 havi kivonatot kell bemutatni, azon szerepelnie kell jövedelemnek munkaviszonyból és a rendszeres, mindegyiken rajta lévő jövedelmeknek el kell érnie a 70.000 Ft-ot.
2021. dec. 25. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
A családi pótlék az nem bankszámlára érkezik, a 65 ezer forintról pedig kapok munkáltatói igazolást. Ha beviszem a kis cetlit meg azt a munkáltatóit akkor az úgy is rendben van?
2021. dec. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!