Folyószámlahitelt igényelhetek, ha gyed-en vagyok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 22:27
1/10 anonim válasza:
Igényelhetsz, de nem valószínű, hogy meg is kapod.
2/10 anonim válasza:
Nem.
Munkabér kell hozzá mindenhol
3/10 anonim válasza:
2, azon meglepődnék, mert a bankomnál adható maximum a hitelkeretem, de 3,5 éve nincs fizetésem és munkabér utalásom
4/10 anonim válasza:
Melyik bank, 3? Én ráültem háromra random, mindhez feltétel.
6/10 anonim válasza:
Amikor a CIB anno felajánlotta a hitelkeretet, még egészen biztos, hogy volt munkabéred, de az igaz, hogy később már nem vizsgálják, nem úgy, mint pl az OTP.
7/10 anonim válasza:
Évente felülvizsgálják és van beérkező utalás, csak nem munkabér
8/10 anonim válasza:
A CIB valóban nem várja el a munkabér érkeztetést ahhoz, hogy megmaradhasson a hitelkeret, de igényléskor viszont vizsgálja, hogy van-e bér? Gyedre egészen biztosan nem adja meg, mivel a CIB a Gyedet még kiegészítő jövedelemként is csak 25E Ft-ig veszi figyelembe.
9/10 A kérdező kommentje:
És ha munkabérként kapom a gyedet, úgy sincs rá esély? Tehát a közleményben munkabér szerepel, a munkáltató utalja.
2021. dec. 20. 07:13
10/10 anonim válasza:
A gyed nem munkabér. Attól mert kifizetőhely a munkahelyed, még nem utalhatja bérként a gyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!