Itthonro el tudom intezni hogy a kulfoldi szamlamon levo penz hozzam keruljon?
Figyelt kérdés
Mikor meg ugy terveztem hogy visszamegyek kulfoldre a kulfoldi szamlamon hagytam az ottani osszes penzem.
Sajnos mashogy alakultak a dolgok mint ahogy szamitottam es nem tudtam vissszamenni.
2021. dec. 13. 11:47
2/25 anonim válasza:
Nincs netbankod a külföldi számlához?
Mert ha van akkor csak fogod és két kattintással átutalod a magyar számládra.
4/25 A kérdező kommentje:
Nincs se netbankom se magyar szamlam :(
Nem en inteztem
2021. dec. 13. 12:02
5/25 anonim válasza:
Akkor gyakorlatilag nem fogod tudni elkerülni, hogy neked kelljen kimenni és személyes ügyintézésre.
6/25 A kérdező kommentje:
Nemetbe voltam es a fonokom intezett mindent, mivel nincs nyelvtudasom
2021. dec. 13. 12:04
7/25 anonim válasza:
Hűha, hát ez nem egyszerű sztori. Akkor lehet vele kéne kapcsolatba lépned.
9/25 A kérdező kommentje:
"Akkor gyakorlatilag nem fogod tudni elkerülni, hogy neked kelljen kimenni és személyes ügyintézésre."
Online banknal lehet itthonrol is regisztralni ha meg vannak a banki adataim? Csak hogy lassam mennyi penzem van...
2021. dec. 13. 12:07
10/25 A kérdező kommentje:
Kartyam van csak mar vmiert nem enged levenni, eddig viszont tudtam (nem jart le a kartya es alig nyultam a majd 10 ezer euromhoz).
2021. dec. 13. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!