Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Please!!! K&H bank babaváró...

Please!!! K&H bank babaváró feltelek domkumentumok??

Figyelt kérdés

Sziasztok Igényelni szeretnénk a babaváró hitelt a K&h banknál és érdekelne hogy milyen dokumentumok kellenek

Légyszi ha valakinek sikerult ennél a banknál az írjon köszönöm!!!!!

2021. dec. 13. 09:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Voltunk már a bankba bent a párom készpénzben kapott akkor fizetést mondták hogy 3 honapi szamlakivonat kell elintezte es harom honapja a bankszámlára megy a fizetese mondták ha ezt sikerul elintezni akkor mehetunk vissza párom elment a tbbe a papíré le is jott ma a postán
2021. dec. 13. 09:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ál bennne hogy a babaváróra jogosult meg van a munkáltatói is!! Mi kellhet még ? Légyszi valki akinek sikerult már iŕjon nagyon szépen koszonom előre is!
2021. dec. 13. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
A te jövedelmedről is kellenek igazolások, minden mást intéz a bank elvileg. Ha valamelyikőtök vállalkozó, akkor NAV nullás igazolások.
2021. dec. 13. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem olyan nagyon bonyolult ám :-)

Beírod a google keresőbe, amit én is, hogy "babaváró hitel K&H feltételek" és kiadja a K&H oldalát.

Ott lefelé görgetsz és egy idő múlva látod a jobb fülön, hogy dokumentumok: arra rákattintasz és elolvasod :-)

[link]

[link]

2021. dec. 13. 10:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszönöm.. én nem dolgozok jelenleg .. probaidon voltam es csipphianyvolt ezert le epitesek voltak es a probaidoseket elkuldtek
2021. dec. 13. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen keresgeltem googlen csak kivancsi lettem volna h akinek sikerult megis hogy ment
2021. dec. 13. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
párod mennyit keres? csak mert nem biztos, hogy 1 fizetés elég lesz nekik.
2021. dec. 13. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
152500 forint megy neki a kártyára minden hónapban. A többit kézbe kapja de ez nem.lenyeg
2021. dec. 13. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Értem.

Mennyi hitelt szeretnétek felvenni?

2021. dec. 13. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem a kártyáját a megy hanem a számlájára. 🤦🏻‍♀️

9. Gondolom a 10 milliót. Kicsiben nem játszanak. 😅

2021. dec. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!