Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek a 62 éves anyukám...

Szerintetek a 62 éves anyukám vehet fel személyi kölcsönt úgy, hogy én vagyok a kezes? Kb.500-600 ezret.

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg igen,de magas nyugdíjának vagy keresetének kell lennie. Legalább 80-100.000.- Ft-nak.
2010. szept. 6. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok banknál az adós nem lehet több 65 évnél, mikor lejár a kölcsön törlesztése.

Érdeklődj.

2010. szept. 6. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te tudsz kezes lenni, akkor az azt jelenti, hogy hitelképes vagy, megfelelő az életkorod, van normális bejelentett állásod, megfelelő nagyságú jövedelmed, stb. Ebben az esetben semmi szükség a nagymamádra, miért nem veszel fel Te hitelt egyedül?

Ha a nagymamádnak van legalább 70.000Ft-os nyugdíja, akkor Ő szintén hitelképes egyedül, de a lejáratkor nem lehet idősebb, mint 65 év.

2010. szept. 6. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem a nagymamám, hanem az anyukám. :)

Ő szeretné egy kicsit felújítani a lakását, erre kéne a pénz.

AZ ő nyugdíja 60000 Ft, ami v.színű nem elég, ezért szeretnék én lenni a kezes.

Külön én sem tudnék ennyit felvenni, mert lakáshitelem is van.

2010. szept. 6. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
ennyi nyugdíjból hogy fogja fizetni a törlesztést?
2010. szept. 6. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:

A havi részlet felét én fizetném, mivel az én lakásomba fekteti bele, de ő lakik benne.

De szerintem nem ez volt a kérdés....

2010. szept. 6. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok tényező befolyásolja a hitelképességet.

Anyukádat az életkora és a nyugdíja alapján úgy ítélem meg, hogy jobb lenne kihagyni a hitelkérelemből, rólad viszont nagyon kevés az információm ahhoz, hogy segíteni tudjak. Ha írsz privátban, néhány használható tanáccsal szívesen ellátlak.

egy hiteltanácsadó

2010. szept. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!