Szerintetek a 62 éves anyukám vehet fel személyi kölcsönt úgy, hogy én vagyok a kezes? Kb.500-600 ezret.
Nagyon sok banknál az adós nem lehet több 65 évnél, mikor lejár a kölcsön törlesztése.
Érdeklődj.
Ha Te tudsz kezes lenni, akkor az azt jelenti, hogy hitelképes vagy, megfelelő az életkorod, van normális bejelentett állásod, megfelelő nagyságú jövedelmed, stb. Ebben az esetben semmi szükség a nagymamádra, miért nem veszel fel Te hitelt egyedül?
Ha a nagymamádnak van legalább 70.000Ft-os nyugdíja, akkor Ő szintén hitelképes egyedül, de a lejáratkor nem lehet idősebb, mint 65 év.
Köszi a válaszokat.
Nem a nagymamám, hanem az anyukám. :)
Ő szeretné egy kicsit felújítani a lakását, erre kéne a pénz.
AZ ő nyugdíja 60000 Ft, ami v.színű nem elég, ezért szeretnék én lenni a kezes.
Külön én sem tudnék ennyit felvenni, mert lakáshitelem is van.
A havi részlet felét én fizetném, mivel az én lakásomba fekteti bele, de ő lakik benne.
De szerintem nem ez volt a kérdés....
Nagyon sok tényező befolyásolja a hitelképességet.
Anyukádat az életkora és a nyugdíja alapján úgy ítélem meg, hogy jobb lenne kihagyni a hitelkérelemből, rólad viszont nagyon kevés az információm ahhoz, hogy segíteni tudjak. Ha írsz privátban, néhány használható tanáccsal szívesen ellátlak.
egy hiteltanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!