Full ingyen bankszamla?
tehat feltetel nelkuli ingyenes szamlavezetes, semmilyen rejtett koltseg. (igenyelheto kartya ara irrelevans)
nincs rendszeres jovedelmem, de szuksegem lenne egy szamlara, online vasarlashoz.
thx!
A revoluttal az a baj (javìtsatok ki ha tèvedek) hogy bankszámla nèlkül a hajadra kenheted, mert nem tudsz rá pènzt tenni.
Amúgy nem azokat az időket èljük, hogy feltètel nèlküli ingyenes számlák legyenek.
Esetleg a rafi bázis számláját èrdemes megnèzni ha csak vásárlásra kell, annak nincs havidìjja
granit banknal talaltam tobb csomagot, aminel elvileg nincs szamlavezetesi dij. (hello, sztar, digitalis)
megtudna ezt vki erositeni? thx!
keszpenzt ugyan nem lehet befizetni, de mas szemellyel is tudnek utaltatni a szamlamra.
am most latom, h online vasarlast irtam csak. kihagytam a kartyas vasarlast. erre is szuksegem lenne.
marha almosan irtam a kerdest.
bocsanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!