Egymillió forintot hogy tudok felvenni paypaltol kp-ben azonnal? Ami van, egy OTP-s bankkártya, egy K&H-s bankkártya és egy Testrész bankkártya. Esetleg több bank automatajeval kell csinálni? Esetleg éjfélkor mert akkor vált a napi limit?
Igen, különböző határok vannak, amiket az adott bank határoz meg az ATM-hez. Még ez le van bontva saját kártya-idegen kártya.
Én rendszeresen veszek fel, CIB-es vagyok, CIB-es ATM-ben max 400 ezret lehet. Ezért Budapest Bankból veszek fel, mert ott a legmagasabb, 800 ezer.
Revolut lenne így mindenképpen idegen. Tehát akkor ha jól értem keresnem kell egy 800 ezres bankot éjfél előtt nemsokkal s akkor kétszere felvehetek akár egymillió hatot is ..
Napközben meg minimum kétféle bank automataja kell de nem OTP vagy Sber...
Nem ma kéne hanem az érdekel technikailag hogy lehetséges ekkora összeg. Odautalom 2-3 nap odaér de nemrég jártam hogy hogy OTP csak százat adott de nem is tudtam most akkor napi vagy egyszeri limit. Így inkább tisztázni akarnám egyáltalán hogy s mint megy ez.
A revoluton alapértelmezetten mennyi a limit? Mert azt még nem állítgattam nem volt értelme mert mindig kb annyi pénzt tettem rá amennyit fel akartam venni s csak kevés maradék maradt vásárlásokra. És persze messze nem milliós ósszegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!