OTP-ben megváltoztattam a telefonszámot de sms még mindig nem az én számomra jön ez miért van ?
Sokszor még az offline adatmódosítás is nehézkes :D
Nekem 2x kellett bemennem a telefonszám javítása miatt.
A levelezési címemet pedig harmadszorra sikerült átirniuk. Hónapok múlva is a korábbi albérletembe mentek a számlakivonatok... az új lakó meg látta minden adatomat, pénzügyi dolgaimat. Még azt sem sikerült elintézniük hogy ne küldjenek kivonatot.
Harmadszorra a fiókvezetőt odakérettem a pulthoz és megmondtam hogy mégegyszer vissza kell jönnöm, akkor rendőrrel jövök.
Az a baj, hogy ennél csak rosszabb bankok vannak. KH-nál 1 évig tartott egy számla megszüntetése és még most sem vagyok benne teljesen biztos, hogy nem fognak újra küldeni valamit még...
Erről beszéltem :D
Menj be megint és mondd meg hogy kéred a fiókvezetőt és kiveszed az összes pénzed. Akkor fognak intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!