Hogyan tudnék pénzt utalni valakinek akinek nincs bankszámlája?
Figyelt kérdés
Pénzt kell utalnom egy ismerősömnek de nincs bankszámlája és kriptovaluta meg ilyenekkel se akar foglalkozni, hogy lehetne a legegyszerűbb módon megoldani?2021. nov. 4. 19:43
11/15 anonim válasza:
Postai csekkel mi a gond? Átutalod a posta számlaszámára, hozzá meg kibattyog a postás és odaadja neki.
12/15 A kérdező kommentje:
Western Union működött. Nem kellett hozzá semmi csak a neve meg kaptam egy kódot és azzal a kóddal tudja igazolni a tranzakciót mikor bemegy hozzájuk meg egy személyit mutatni.
2021. nov. 4. 21:46
13/15 HSz76 válasza:
Aham... bizalmas, kihagyni másokat, nincs bankszámlája...
Na ebből lesz az, hogy kis idő múlva letagadja hogy bármit is kapott tőled, neked meg nem lesz semmi papírod bizonyítani az ellenkezőjét.
14/15 anonim válasza:
Hany eves egyaltalan?
Kb 18-tol mindenkinek van.
15/15 A kérdező kommentje:
A Western Uniontól kaptam visszaigazolást hogy felvette a pénzt, nem tudja letagadni. A hülyeségre nem vagyok kíváncsi.
2021. nov. 5. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!