Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudnék pénzt utalni...

Hogyan tudnék pénzt utalni valakinek akinek nincs bankszámlája?

Figyelt kérdés
Pénzt kell utalnom egy ismerősömnek de nincs bankszámlája és kriptovaluta meg ilyenekkel se akar foglalkozni, hogy lehetne a legegyszerűbb módon megoldani?

2021. nov. 4. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Postai csekkel mi a gond? Átutalod a posta számlaszámára, hozzá meg kibattyog a postás és odaadja neki.
2021. nov. 4. 21:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Western Union működött. Nem kellett hozzá semmi csak a neve meg kaptam egy kódot és azzal a kóddal tudja igazolni a tranzakciót mikor bemegy hozzájuk meg egy személyit mutatni.
2021. nov. 4. 21:46
 13/15 HSz76 ***** válasza:
55%

Aham... bizalmas, kihagyni másokat, nincs bankszámlája...

Na ebből lesz az, hogy kis idő múlva letagadja hogy bármit is kapott tőled, neked meg nem lesz semmi papírod bizonyítani az ellenkezőjét.

2021. nov. 5. 10:53
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

Hany eves egyaltalan?

Kb 18-tol mindenkinek van.

2021. nov. 5. 12:03
 15/15 A kérdező kommentje:
A Western Uniontól kaptam visszaigazolást hogy felvette a pénzt, nem tudja letagadni. A hülyeségre nem vagyok kíváncsi.
2021. nov. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!