Gránit bankszámlára hogyan tudok pénzt feltölteni?
Pénztáruk csak a Lechner Ödön fasori fiókban van.
Más bank ATM-n keresztül befizetni számlára pedig nem lehet. OTP ATM-n csak OTP-s számlára, stb...
Na ez az egyik gond az ilyen apró kis bankocskákkal.
Ha valaki bármi negatívat mer írni a Gránit, Magnet és társairól, na meg a fintech cégekről néhány unatkozó akinek nyilván nincs magánélete rögtön neki esik és ők mindent jobban tudnak, meg hú de modern.
A lényeg, hogy ha készpénzt akarsz befizetni csak Budapesten egy helyen tudsz.
Írtad, hogy nincs másik számlád.
Oké, de nyilván a pénz most készpénzként van nálad akkor. Az amúgy is értelmetlen lenne, hogy egy másik számla csak arra hogy oda mindig befizess és utána elutald a Gránit Bankos számlára.
A megoldás az lenne, hogy egy olyan banknál nyiss számlát amelynek van elérhető távolságban fiókja vagy befizetős ATM-e.
"Kis bankocskának" nem nevezném. Jogelődjeit is figyelembe véve lassan 40 éve létező bankról van szó. A médiában a merktinget csak az utóbbi években kezdék el nyomni, de Gránit néven sem tegnap óta létezik. Jelentős tulajdoni hányaddal bír benne a magyar állam.
Nekem 10 éve van ott a számlám. Kizárólag ott, másikat nem tartok. Semmi bajom vele. Eddig mindent el tudtam intézni netbankon, mobilalkalmazásban, vagy legrosszabb esetben telefonon. Számlavezetésem 10 éve 0 Ft, a betéti kamatok mindig a legjobbak között vannak. Teljesen korrektet, más bankokkal szinte mind volt negatív tapasztalatom. Itt egy évtized alatt még nem. Amikor nyitottam a számlát, még Budapesten laktam. Akkor a pénz befizetés sem okozott gondot. Már nem ott lakok, így problémásabb lenne. Bár nálam ez nem túl gyakori igény.
Kérdező, családtagod, rokonod, ismerősödd, barátod csak van, akinek van bankszámlája. Nem tudom mekkora összegről van szó, de beszéljétek meg, hogy te kifizeted neki készpénzben, ő meg utaljon a saját számlájáról neked. Szerintem ez a legegyszerőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!