5 millió forintot fel tud venni egy rokkantnyugdíjas a valamilyen bankból?
Először is a rokkantnyugdíj 2011. dec. 31-el megszűnt - azóta rokkantsági ellátás a neve.
Másodszor. a rokkantsági ellátást x időnként felülvizsgálják - ha nincs véglegesítve az illető, mert olyan közel áll a nyugdíjkorhatárhoz, akkor tuti, hogy nem fog kapni.
Ha pedig véglegesítve van, akkor pedig valószínűleg olyan idős, hogy már azért nem kapna hitelt.
61.200 ft-ra meg amúgy sem adnának, max egy értékesebb ingatlanfedezettel jelzáloghitelt, de szerintem még azt sem.
Kérdező, a legteljesebb tisztelettel kérdezem: értem én, hogy ennyi pénzből nem lehet kijönni, de mégis miből fizetnéd vissza?
Kérdező, nehogy elárulj magadról valamit, mert a végén még fogunk tudni segíteni:
Hány éves vagy, mennyit ér a házad, van-e más jövedelmed mellette, mire kell a hitel, stb. (2-es vagyok)
Amúgy egy rokkantakat segítő csoportban is vagyok, tehát eléggé "képben vagyok" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!