A fizetésed hányszorosát keresve döntenél úgy hogy felezed a jelenlegi munkaidődet?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. én ha nettó 800 000 Ft-ot keresnék a jelenlegi munkámmal akkor már inkább járnék felezett munkaidőben mert beérném 400 000 Ft-al is.2021. okt. 23. 01:23
1/12 anonim válasza:
Ha annyit keresnel biztos nem felezned, eleg nehezen adja fel az ember a fizeteset...
A masik meg pld 6 orasra atallassal h kb ott az van h 8 or az nyi melot kell 6 alatt megcsinalni kevesebb penzert
2/12 anonim válasza:
Suerintem nincs az a fizetés, amivel az ember elégedett lenne annyira, hogy inkább lefelezné. Mondom ezt úgy, hogy az ismerősi körömben van jó pár, aki millión felül kap kézhez (programozók). Eszük ágában sincs félállásban, fele annyiért dolgozni.
3/12 anonim válasza:
Régen én is azt hittem, hogy ha majd ennyit vagy annyit keresek az elég lesz és lazitok. Egy fenét. Ha 500at keresel 800at akarsz, ha 800at akkor milliót... Sosincs vége.
4/12 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szolokkal, én is nehezen adnék le a pénzből.
5/12 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, nem lenne ilyen összeg. Pláne, hogy azon a területen, ahol én dolgozom nem is lehet így karriert építeni, sőt nem ritka a klasszik munkaidőn kívüli munkavégzés sem. Inkább a nagyobb részben rugalmas és home office munkarendet erőltetném
6/12 anonim válasza:
Én amikor keveset kerestem mindig ábrándoztam, hogy jaj nekem elég ennyi meg annyi, csak kicsit kéne több. Azóta a bérem a háromszorosa, és most sem érzem azt, hogy eh, elég lenne a fele is..
7/12 anonim válasza:
Nekem havi 1.5 körül már jött a gondolat hogy atallok annyira hogy ne jöjjön a pénzem
8/12 anonim válasza:
mostani fizetésemért is felezném szívesen a munkaidőmet.. sőt negyedelném is. Akkor lenne reális az összeg. Persze ezt a munkáltatom nem engedi.
vállalkozásomban nincs munkaidő, minden egyes perc amit beletolok messze messze jobban megéri mint mással foglalkozni. + élvezem is, egyfajta hobbi.
9/12 anonim válasza:
Nehéz lenne azt mondani főleg hogy nem gyári rabszolgamunkás vagyok. Most is rugalmas a munkaidőm de a melót el kell végezni. Ha az éppen napi 2 óra vagy épp semennyi akkor annyi, ha meg olyan van akkor napi tizenóra is előfordul.
10/12 anonim válasza:
Jelenleg ugy keresek, hogy ha felezném is nagyon jól keresnék. Pont ezert nem felezem, hanem hajtok. Inkább az a célom, hogy 40 évesen legyen annyi megtakaritasom, hogy ne kelljen tovabb dolgoznom soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!