Tavaly felvettem 500.000 diákhitel pluszt. Most kaptam egy levelet, hogy el kell kezdenem visszafizetni. Nem úgy volt, hogy végzés után kell 2-3 év múlva elkezdve kell majd visszafizetni?

Figyelt kérdés

Nekem úgy rémlik, hogy mikor felvettem azt mondták, hogy végzés után kell majd csak elkezdeni visszafizetni (plusz nem azonnal, de minimum végzésig nem kell). Most meg kaptam egy sima (nem is ajánlott vagy tértivevényes) levelet, hogy novembertől fizessek. Telefonba azt vágták, hozzám most, hogy 1 év után el kell kezdeni visszafizetni, akkor is ha elsősként vettem volna fel.

Még 2 évem van végzésig.

2021. okt. 14. 08:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen próbálom hívni őket napok óta de elérhetetlenek telefonon. Szerinted nem ezzel kezdtem?
2021. okt. 25. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
1 év turelmi ido van felvetel utan tehat ha felvetted 2020 oktobereben akkor 2021 oktobereben vagy novembereben kell elkezdened torleszteni es az osszeg attol fugg h hany evet valasztottal
2021. okt. 29. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
A diakhitel 1,2-nél van az hogy vegzes utan par honappal kell mig talalsz munkat
2021. okt. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!