Lehetséges így 2.000.000 Ft személyi kölcsönt igényelni?
Nincs bejelentett munkaviszonyom se más egyéb fedezetem.
Viszont havonta 200.000 Ft jövedelmem érkezik, egyösszegben a bankszámlámra (UniCredit).
UniCredit ezt írja:
"Nincs szükség a munkáltatói igazolás benyújtására abban az esetben, ha 2 havi bankszámláján egyértelműen beazonosítható a munkabér jóváírás."
Elegendő lehet a bankomnak kizárólag a bankszámlakivonatom a kölcsön folyósításához?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Egyéb feltételek szerintem rendben vannak:
Nincs más kölcsönöm/hitelem, magyar lakcímem van és 25 éves múltam.
Asszem cib banknál mondták annó, hogy 3M felett kell a munkáltatói. Egy bizonyos összegig valszeg elég nekik az, hogy látják az utalást amit munkabérként azonosítanak. Ez banktól függ, hogy mi a szabályuk rá, ill a cibnél is lehet már módosult azóta, illetve lehet, hogy kérik, lehet nem.
Ott speciel azzal reklámozzák magukat, hogy akár 7 perc alatt fólyósítanak nekem 10M személyi kölcsönt. Ez elég nehezen menne ha munkáltatóit kérnének.
Évi 18%-on akarsz hitelt felvenni? 🤔
Akkor már inkább iratkozz be valami felnőtt képzésre és vegyél fel képzési hitelt 2%-on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!