Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babavárónál van olyan bank,...

Babavárónál van olyan bank, ahol jövedelemnek számítják a cafetériát és a bónuszt?

Figyelt kérdés
A férjem 3 hónapja váltott munkahelyet, ahol huzamosabb ideig határozott lesz a szerződése, így csak az én fizetésemet fogják nézni. Van lakáshitelünk, aminek 62 ezer a törlesztője, így ha piaci hitelként fogják számolni a babavárót nem biztos, hogy beleférünk a keretbe. A cafetéria havonta netto 35 ezer és negyedévente van br.50 ezer bónusz is, van rá esély, hogy beleszámolják? Hallottam már olyat is, hogy van olyan bank, ahol még a műszakpótlék se számit bele, ilyen tényleg van?
2021. szept. 22. 23:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az unicreditnél nekem beleszámolták a cafeteriat. A bónuszt akkor számolják bele, hogyha kapott abban a hónapban, ezért kérnek bankszámlakivonatot. Úgy emlékszem, hogy az egy évvel korábbi és az utolsó három havi fizetést kellett bevinni megmutatni.

Szóval, ha adott hónapban kapott bónuszt, akkor valahogy beleszámolják, ha nem kapott, akkor nem fogják számolni.

2021. szept. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!