Félre tudok tenni havonta 50 ezer forintot. Hogy érdemes ezt félretenni? Lakás kéne de az ebből 40 év lenne, de attól hogy nem sok, elszórni még nem akarnám... De nincs konkrét cél...
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 07:36
11/19 anonim válasza:
Pedig csak 2 út van.
1 alacsony kamatra elteszed a pénzt és szorgosan gyűjtögeted.
Ha értelmes összeget akarsz összegyűjteni, akkor az vagy lemondásokkal jár, vagy keresed a módját, hogy többet keress és abból többet rakj félre.
Az emberek többsége, aki félrerak az így csinálja.
Ha a fenti kb reménytelen, akkor rá lehet menni spekulatív dolgokra. Ez lehet bitcoin vagy tőzsde. Ekkor fennáll a veszélye, hogy oda lesz a pénz egy része.
Ez elég kevesen csinálják, de ha az ember felvállalja a kockázatot, akkor így is lehet.
12/19 A kérdező kommentje:
Igazábol a félretételre szol a kérdés. Azt hittem van magasabb kamat is 5%-nál. de ezekszerint tévedtem. Illetve hallottam 10% ot ami kockázatmentes csak azt meg nem lehet ennyivel eljátszani.
2021. szept. 15. 10:58
13/19 anonim válasza:
a fundamenta lakástakarék jó ötlet, ha később lakást akarsz venni :)
14/19 anonim válasza:
Figyelj, ha elkezdted volna 5 eve vasarolni havi 50.000-el a bitcoint akkor most kozel 40 milliod lenne. Az osszesen 3 millio penzbol amit beleraktal. [link] itt megtudod nezni. Persze sok minden massal is kereshettel volna ennyit, de a jo ebbe az hogy en 5 eve is ezt mondogattam az embereknek :)
15/19 A kérdező kommentje:
a mult nem garantálja a jövőt
2021. szept. 15. 14:47
16/19 A kérdező kommentje:
ha bizonytalan dolgot biztosként adsz elő, ne csodálkozz ha nem hisznek neked
2021. szept. 15. 14:47
17/19 anonim válasza:
Szamomra biztos :) eleg sok penzt kerestem mar vele... Mindegy... Majd nezegesd 5 ev mulva is az arakat akkor kiderul h igazam volt vagy sem
18/19 A kérdező kommentje:
utolag mindenről megmondom hogy igaz e vagy sem. de előre ez csak találgatás.
2021. szept. 15. 15:05
19/19 anonim válasza:
Azért a kriptoval vigyázni. Nagyot lehet rajta nyerni, de bukni is. Havi 50ből nem lesz lakás, de a jól elköltött pénz is hozhat hasznot. Tanfolyam, pihenés, munkaeszköz, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!