Hogyan tudom beállítani, hogy NE kapjak SMS-t, ha fizetek a kártyámmal?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban is 1000 forint volt csak az üzenetdíj, és nekem ez nem ér ennyit, ezért is szeretném kikapcsolni ezt az opciót.(OTP Junior számla)2021. szept. 13. 08:42
1/10 anonim válasza:
Szerintem ezt csak a bankfiókban tudod intézni. Ersténél, rafinál legalábbis biztosan nem lehet máshogy, de tippre az OTP-nél is így van.
2/10 anonim válasza:
#1: Akkor az Erste és a Raifaxom vacak bank.
OTP-nél bemégy a netbankon a beállításokba és ott van az SMS kontroll. Be tudod állítani, hogy küldjön-e SMS-t és ha igen, mekkora összegtől. Én pl. az ilyen pitiáner 2-3 ezer forintos összegekről nem kérek SMS-t.
3/10 anonim válasza:
Jólvan, abba most szerintem felesleges belemenni, hogy melyik bank a vacak, mert nem biztos, hogy az OTP jól jönne ki abból az összehasonlításból. De az valóban pozitív, hogy ezért nem kell bemenni hozzájuk, ez tényleg jó dolog lehet náluk.
4/10 anonim válasza:
#2 - a fent említett bankoknál is csak akkor kell fiókba menni, hogyha nincs sms szolgáltatásod és az első "megrendelésnél" kell bemenni aláírni. Utána állíthatóak a dolgok a netbankon keresztül.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, átállítottam, azonban továbbra is minden tételről kapok SMS-t, pedig a rendzser elmentette a változtatást. Van ennek valamennyi átfutási ideje, vagy be kellene telefonálnom?
2021. szept. 13. 16:31
6/10 anonim válasza:
Azonnal érvényes. Valamit akkor nem jól állították be.
7/10 A kérdező kommentje:
Pedig jól van beállítva, írja, hogy terhelésnél 2000 Ft alatt nem kapok SMS-t, mégis tegnap 293-ról kaptam.
2021. szept. 14. 10:39
8/10 anonim válasza:
Csinálj már egy screenshotot, hogy hogy van beállítva. Takard ki nyugodtan róla az egyenleget meg a számlaszámot.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, minden bizonnyal most sikerült. Mikor a screenshotot akartam csinálni, akkor vettem észre, hogy a számlakontroll felett van egy olyan, hogy kártyakontroll, és ott is át kellett állítanom.
2021. szept. 15. 16:41
10/10 anonim válasza:
Akkor az volt a baj. A számlakontroll az átutalásokra és a Bánki tranzakciókra vonatkozik. A kártyakontroll a kártyás tranzakciókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!