Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy NE kapjak SMS-t, ha fizetek a kártyámmal?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban is 1000 forint volt csak az üzenetdíj, és nekem ez nem ér ennyit, ezért is szeretném kikapcsolni ezt az opciót.(OTP Junior számla)

2021. szept. 13. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ezt csak a bankfiókban tudod intézni. Ersténél, rafinál legalábbis biztosan nem lehet máshogy, de tippre az OTP-nél is így van.
2021. szept. 13. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

#1: Akkor az Erste és a Raifaxom vacak bank.

OTP-nél bemégy a netbankon a beállításokba és ott van az SMS kontroll. Be tudod állítani, hogy küldjön-e SMS-t és ha igen, mekkora összegtől. Én pl. az ilyen pitiáner 2-3 ezer forintos összegekről nem kérek SMS-t.

2021. szept. 13. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan, abba most szerintem felesleges belemenni, hogy melyik bank a vacak, mert nem biztos, hogy az OTP jól jönne ki abból az összehasonlításból. De az valóban pozitív, hogy ezért nem kell bemenni hozzájuk, ez tényleg jó dolog lehet náluk.
2021. szept. 13. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 - a fent említett bankoknál is csak akkor kell fiókba menni, hogyha nincs sms szolgáltatásod és az első "megrendelésnél" kell bemenni aláírni. Utána állíthatóak a dolgok a netbankon keresztül.
2021. szept. 13. 09:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, átállítottam, azonban továbbra is minden tételről kapok SMS-t, pedig a rendzser elmentette a változtatást. Van ennek valamennyi átfutási ideje, vagy be kellene telefonálnom?
2021. szept. 13. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal érvényes. Valamit akkor nem jól állították be.
2021. szept. 13. 20:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Pedig jól van beállítva, írja, hogy terhelésnél 2000 Ft alatt nem kapok SMS-t, mégis tegnap 293-ról kaptam.
2021. szept. 14. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Csinálj már egy screenshotot, hogy hogy van beállítva. Takard ki nyugodtan róla az egyenleget meg a számlaszámot.
2021. szept. 14. 12:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, minden bizonnyal most sikerült. Mikor a screenshotot akartam csinálni, akkor vettem észre, hogy a számlakontroll felett van egy olyan, hogy kártyakontroll, és ott is át kellett állítanom.
2021. szept. 15. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az volt a baj. A számlakontroll az átutalásokra és a Bánki tranzakciókra vonatkozik. A kártyakontroll a kártyás tranzakciókra.
2021. szept. 15. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!