Van valakinek raiffeisen megtakarítási számlája?

Figyelt kérdés
Megcsináltattam a megtakarítási számlám de ezt a kondíciós lista nem írja mikor vehetem ki a pénzt.Tudna nekem valamit erről mondani?
2010. aug. 31. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármikor.

Át kell vezetned a pénzt a folyószámládra, onnan felveheted kártyával, vagy készpénzben pénztáron keresztül.

2010. szept. 1. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én probáltam de egyszerüen nem lehet csak a folyószámláról utalhatok a megtakarításira azt hiszem lemondom a francba de saját pénzemhez nemnyúlhatok hozzá mert nekem is azt mondták hogy bármikor persze nem ugy látszik.
2010. szept. 14. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Előző vagyok, úgy mellékesen raiffeisenes ügyintéző:

nem nagyon értem az előző írásodat, de menj be egy fiókba és felveheted a pénzed:

-pénztáron keresztül: a pénztárbizonylatra a megtaki számla számát kell írnod (rajta van a szerződéseden),

-terminálon (egy nagy sárga szörny a fiók előterében):bedugod a kártyád, pepötyögöd a pin-kódodat, saját számlák közötti átvezetést választod, terhelendőnek kiválasztod a megtaki számlát, jóváirandónak a 001-es számládat, beírod az összeget-ezzel átkerül a folyószámládra a pénz, ezt kártyával leveszed.

-húzol egy sorszámot a lakossági ügyintézésre, kitöltesz egy átutalási megbízást,és a bank átvezeti egyik számládról a másikra, majd kártyával felveszed.

2010. nov. 4. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
20:58asnak az marha könnyen mond bármit aki ott dolgozik de az "egyszerű" embernek sokszor fogalma sincs arról hogy mit csinál a bank vagy az efféle irodák.
2010. nov. 5. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!