Mik a feltételei a bankszámlanyitásnak?
Figyelt kérdés
gondolok itt korra, esetleg állandó állásra, valamint ezért mennyit kellene fizetni?2010. aug. 30. 21:49
1/4 A kérdező kommentje:
van egy kisseb jövedelmem, ami emelt díjas sms rendszerben jön be, de túl nagy a jutaléka a szolgáltató cégnek így én alig kapok valamit, átutalással sokkal jobban megérné nekem, de viszont csak ezért nem szeretnék nagyon ráfizetni egy bankszámlára, ha valakinek van egyéb ötlete, megköszönöm
2010. aug. 30. 22:00
2/4 anonim 

válasza:

Én nem teljesen értem mire gondolsz.
Lakossági bankszámlát simán nyithaszt ha nagykorú vagy, van személyid és lakcímkártyád. A számlavezetési díj párszáz forint havonta, bankonként eltérő.
4/4 A kérdező kommentje:
első, kösz, akkor nyitok egyet. második, nem, nem warez
2010. aug. 31. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!