Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tényleg szükséges szétvágni a...

Tényleg szükséges szétvágni a bankkártyát, miután lejárt?

Figyelt kérdés

Nemrég lomtalanítottam és az egyik fiókom aljában megtaláltam egy pár éve lejárt bankkártyám. Mivel lejárt és úgy tudom ilyenkor automatikusan "tiltva" lesz, tehát nem lehet vele se vásárolni, se pénzt felvenni, nem foglalkoztam vele, és csak úgy kidobtam. Anyukám teljesen meg van róla győződve, hogy azt szét kellett volna vágjam.

Tényleg szükséges ezt ilyenkor szétvágni, megsemmisíteni? Ha esetleg valaki "kikukázza" tudja még így is használni? Vagy ez csak valami régi berögződés?

2021. szept. 4. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Most jött meg az új kártyám az OTP-től. Új számsorozata és CVC kódja van. Csak a jelszóm maradt ugyanaz.
2021. szept. 5. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
En mindig szetvagom, mert jol esik :)
2021. szept. 7. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!