Teljesen kezdő vagyok, most kezdenék el tőzsdézni. Milyen anyagokból érdemes tanulni? Hogy érdemes kezdeni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 08:59
1/6 anonim válasza:
Hat attol fugg mit szeretnel csinalni. Nekem a cryoto bevallt en azt javaslom, nem feltetlenul kell magahoz a tozsdehez erteni ha a bitcoinhoz ertesz. Csak megveszed es tartod, kozbe meg egyre dragul ennyi a lenyege. Amugy alapblog.hu-n vannak podcastok azokba szo van eleg sok dologról
2/6 anonim válasza:
"Csak megveszed es tartod, kozbe meg egyre dragul ennyi a lenyege."
Ezzel elmondtad, hogy nem értesz a bitoinhoz sem :)
3/6 anonim válasza:
Igen 2-es ezert van Budan hazam amit a bitcoin befekteteseimbol vettem :)
4/6 anonim válasza:
Nem ez a lényeg. Ne twrwld a témát.
A lényeg, hogy nem érted a crypto befektetések lényegét.
A szerencse egy dolog.
5/6 anonim válasza:
Ertem, ha nyerek szerencses vagyok, ha meg kivarok 4 evig es utana nyerek akkor is szernecses vagyok. Az hogy tobb mint 6 eve mondogatom hogy venni kell ha valaki tobb mint 4 evre tervez az meg hulyeseg...
6/6 Meton válasza:
A tőzsdéhez nem szerencse kell, hanem sok tudás. Kezdetben biztosan nagyon sokat fogsz bukni, de ha türelmes vagy és kitartó, akkor kitanulhatod a szakmát. Találsz erre tanfolyamokat is, ha a google-ba beírod a tőzsde szót. Ismertem valakit, aki ebből él, de sokkal több olyat, aki bebukta a befektetett pénzt. Persze, lehet 4 év alatt is egy kevéske haszon, ez szinte biztos, de ha ebből akarsz megélni, akkor tőzsde nyitás és zárás közt kell megkeresni a pénzt. Záráskor ugyanis ténylegesen fizetned kell a részvényekért, amiket megvettél. Zárás előtt még mindent el kell adni és csak a haszonnal törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!