Mennyi idő alatt érkezhet meg az összeg?
Figyelt kérdés
Párom fizetése az én számlámra fog érkezni.Viszont az illetőnek, aki utal, deviza számlája van.Ez mennyiben befolyásolja az áfutási időt, a jóváírást, ha tulajdonképlen forintot utal forint számlára?Ha még sem befolyásolja a számla típusát, hogy deviza, akkor mikor várhatjuk az összeget?Próbáltam utána olvasni, de csak külföldre vagy külföldről indított utalásról találtam infot.Köszönöm a segítséget!Szép estét mindenkinek!2021. aug. 11. 19:55
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod🤘
2021. aug. 11. 20:05
3/6 Nemzeti konzervatív válasza:
Nem éppen, az azonnali utalás csak forint utalásnál érvénes.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem euróban fog utalni, forintban, csak, annyi, hogy deviza számlája van az illetőnek.
2021. aug. 12. 06:58
6/6 Fsms válasza:
A kulcs szó a deviza számla. Azt, hogy forintban kapod a bank automatikusan leváltja ettől a t+2 marad.
Ha lement a tranzakció írj vissza, hogy mit tapasztaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!