CSOK-al szeretnénk házat venni, vegyes és gáz kazán van, de le van engedve a rendszer, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Értékbecslő megy majd ki.
Kell, h legyen fűtés.
Minden szobába van radiátor, fürdőszobába elektrom fali fűtés.
De a tulajdonosok leengedték a fűtésrendszerből a vizet.
Azt nézik, h van-e kazán és radiátorok vagy be is kell gyújtani a fűtést?
Kérem szépen az írjon aki ért hozzá.
2021. aug. 10. 20:00
1/5 A kérdező kommentje:
Sima CSOK, nem falusi.
Az érdekelne, h ellenőrzi az értékbecslő a fűtés rendszert. Csak lefotózza vagy be kell neki üzemelni, begyújtani...?
2021. aug. 10. 20:01
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudod? Tipp? Csak úgy beírtál? Esetleg tapasztalat?
2021. aug. 10. 20:59
4/5 anonim válasza:
Tapasztalat. Egy házat mérettem fel, ahol a vízcső szétfagyott, és le lett zárva, így persze a kazán sem volt használható, ez egy lakatlan ingatlan volt.
Ettől függetlenül úgy becsülték fel, hogy víz, gáz, fűtés van.
5/5 anonim válasza:
Én mint hozzáértő (Csokkal, lakáshitelekkel foglalkozom), azt tudom mondani, hogy ez értékbecslő függő. A CSOK miatt lehetnek alaposabbak, de mivel a fűtés elvileg működőképes, csak épp le van a rendszerből engedve a víz, nem hinném, hogy ezen fenn fognak akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!