Ha hívnak egy bank nevében, hogy tájékoztatni akarnak, de előtte azonosítsam magamat(anyja neve + születési idő) az kamu?
Ersténél vagyok, ők a partnereiknek eladják a telefonszámokat.
Felhív a robot és közli várja meg ügyintézőnk jelentkezését, majd elindul a zene...
100Ft-ot von le minden megkezdett percben, emelt díjas hívásként kezeli onnantól, hogy felveszed pörög a számla. 2-er megszívtam ezzel, de már elvan mentve "pénzlopó szám" néven, a tel. szám.:+36-30-704-0630
10-es én állítottam valamit, Te meg azt írtad rá, hogy ez nem igaz. Ha nem igaz, akkor hazugság, nem? Vagy ennyire nem megy a szavak értelmezése?
Ha valamiről azt állítom, hogy nem igaz, akkor az hazugság - ilyen egyszerű ez.
Jelentektelen embereket nem hivogatjak maximum szemelyi kolcsonnel vagy hitellel.
Befektetesi ajanlatokkal minek hivogatnanak olyat akinek megerkezik a havi fizu a szamlajara aztan el is kolti...
Egy 6-7 èvet lehúztam banki callcenterben, több okból is hìvják ìgy az embert ja.
Èn ügyfèlvèdelemmel foglalkoztam, a gyanús kártyás tranzakciókat kezeltem, ott is fel kellett hìvni a kártyatulajdonost, hogy ő tranzaktált -e, ès ugyanìgy 3 szemèlyes adattal azonosìtottunk.
Persze mindig voltak akik nem akarták beazonosìtani magukat, akkor meg vállvonás ès repült a blokkolás a kártyára folyamat szerint, mert nem lehetett megerősìteni, hogy az ügyfèl tranzaktált. Majd előkerül úgy is, ha nem tudja használni a kártyát :D
Én meg szoktam kérdezni magát a bankot, hogy az adott telefonszám tényleg hozzájuk tartozik-e
Háromból kettő igen, a harmadikról nem tudtak semmit.
Illetve személyesen megkértem őket, hogy ne keressenek semmilyen marketing és közvélemény-kutatás céljából, ezt fel is jegyezték a számom mellé, hogy kizárólag fontos ügyben hívnak.
Ezután egy (általam indított) nagy összegű tranzakciót követően zárolták a számlámat, és SMS-ben értesítettek, hogy hívjam fel őket (az ügyintéző megkérdezte, hogy visszahívjon-e, ne nekem kerüljön pénzbe a hívás)
Szóval engem a kérésem óta egyáltalán nem hívnak a banktól (ez 2018-ban volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!