Nappalin tanuló, jövedelemmel nem, de ingatlannal rendelkező szabad felhasználású jelzáloghitelt venne fel. Melyik bankot ajánlanátok?
Jelenleg egyetlen bank sem ad úgy hitelt, hogy nincs legalább minimálbéres bejelentett állása a hitelfelvevőnek.
Csak úgy tudsz a saját lakásod terhére hitelt felvenni, hogy más lesz az adós, Te pedig csak zálogkötelezett leszel.
Van a neten több helyen is szabad felhasználású jelzáloghitel kalkulátor. Külön be lehet jelölni, hogy jövedelemigazolás nélkül... Magasabb lesz a kamat, de lehet csak a lakásra felvenni, arról nem is beszélve, hogy egy 5 millió ft-ot érő lakásra vennék fel 1 milliót. Ha nem fizetném is jól járna a bank.Kb 12 %os THM-mel, havi 40-50 ből ki lehet fizetni.
Szóval olyan válaszoljon lszi, aki ért is a hitelekhez...
A kérdésem még mindig az, hogy melyik banknál van a legkedvezőbb ajánlat.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Mint hitelekhez értő hiteltanácsadó továbbra is csak azt tudom neked mondani, jelenleg nincs olyan bank, aki ilyen feltételek mellett adna neked jelzálog hitelt.(A neten található kalkulátorok nem bank által hitelesítettek. Nem szabad bedőlni, mert kb annyi az igazságtartalmuk, mint a reklámoknak, ráadásul elavultak is. Már több hónapja nincs jöv. igazolás nélküli hitellehetőség.)
Megoldás lehet, ha a Te lakásod a fedezet, de a hitel felvevő pl olyan családtag, akinek van legalább minimálbére.
Kezes és rokon, élettárs, baráttal, vőlegény megoldható.
A másik osztrák hitelekhez nem kell munkáltatói, de ingatlan fedezetnek igen, ezt hírdeték valahol. viszont nem forint alapú, kockázatos.Nem tudom, mert a 2010júni. változtatásiok óta mi van ott, érdeklődj.Önrész mellett is adnak, vagy 3- 6 hónapos számla kivonat csatolásával amin látszik van pénzmozgás és fizeted a rezsit.
Én azt tanácsolom, hogy vedd fel a diákhitelt és pörgesd fel, fektesd be, 1 millára nincs 2 év ,ha fizetni is tudod annyi a jövedelmed, vagy lesz róla igazolásod, kezesed, a bankok 5- 8 évre adnak, akkor is mert biztosítottnak szeretnék látni hogy vissza tudod fizetni.
A magas havi részlet és Thm 30- 43% nem is beszélve, többszörösét vesztenél rajta.www.kekhitel.hu
talán ez , itt véletlen találtam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!