Cofidis hitelt így megkapom vajon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap cofidistől igènyeltem hitelt 600 ezer ft-ot telefonos előminősitèsen átmentem, mèg többet is ajánlott fel a renszerük mint amennyi kell de maradtam a 600 ezernèl ezután videohivasban szerződèst kötöttünk majd fel kellett töltenem online a munkáltatoimat es a tobbi adatot.. hetfon derul ki a vègleges bírálat. Szerintetek meg fogom kapni vagy simán visszadobhatnak mèg?2021. júl. 31. 16:47
2/13 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem már van hitelem de a fizum elbírja ezt is jtm szerint.
2021. júl. 31. 17:17
3/13 anonim válasza:
Nekik is az az érdekük, hogy megkapd, hisz nekik is abból lesz pénzük :) Nagyon valószínű, hogy megadják.
4/13 anonim válasza:
Véleményem szerint is valószínűleg sikeres lesz. Szabad tudni, mire kell újabb hitel a már meglévő mellé?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hogy mire kell azt nem szeretnèm megválaszolni inkább vèleményekre tapasztalatokra vagyok kiváncsi.
2021. júl. 31. 17:46
7/13 anonim válasza:
Cofidist mindenki megkapja kb.
Ha pár hónapot szépen törlesztesz akkor tudsz még felvenni hitelt tőlük. Ajánlgatni fogják.
(és jó magyar módjára bekerülsz egy adósságspirálba ahonnan nincs kiút)
Mert mindig jön valami amire jó lenne hitelt felvenni.
8/13 anonim válasza:
De van kiút az adósságspirálból. Csak az kell hozzá, hogy rágyere mekkora bajban vagy és takarékoskodj!
9/13 anonim válasza:
Nekem visszautasították februárban. Hiába volt pozitív a telefonos elobiralat.
10/13 anonim válasza:
Egyrészt: mi lett, kérdező? Megkaptad?
Másrészt mi a búbánatért van mindenki lepontozva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!