Hogyan tudom megadni a kriptomat.io nevű online pénztárcámba a saját bankszámlaszámomat? Anélkül,hogy el kelljen mennem egy bankba is.Mert csak olyan lehetőség van,hogy bekell mennem egy bankba és onnan kell először befelé utalnom ,és úgy kerül fel
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 12:30
1/8 anonim válasza:
Miért kellene bankból utalni befelé?
Simán befizettem netbankon keresztül és kész
2/8 A kérdező kommentje:
Azért mert csak úgy kerül fel a bankszámlaszámom az online pénztárcámba .De a netbankról nem tudok semmit ,egyáltalán össze lehet vele kapcsolni a kriptomat.io oldalt,vagy fel lehet azon keresztül is juttatni a bankszámlaszámomat? Ha tudsz erről valamit .leírnád?
2021. júl. 5. 15:36
3/8 anonim válasza:
Mint írtam, netbankon keresztül fizettem be. Semmit nem kellett összekapcsolni, semmit nem kellett pluszban csinálni.
A feltöltésnél kiírja a Kriptomat bankszámla adatait és az egyedi referenciát, amit a közleményhez be kell írni és kész.
2-3 nap az utalás
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben .Kipróbálom .
Te melyiket használod ?
Melyiket ajánlod?
2021. júl. 9. 20:06
5/8 anonim válasza:
Hogyhogy melyiket? Mire gondolsz?
Kriptomat számlám van, mint gondolom kiderült a fentiekből és K&H folyószámláról utaltam rá
6/8 A kérdező kommentje:
Én az utalást kérdem, hogy hogy utaltad rá ? Alkalmazáson keresztül vagy online K&H fiókon át?
2021. júl. 10. 23:18
7/8 anonim válasza:
Nem emlékszem már, ugyanúgy működik mindkettő, teljesen mindegy, hogy alkalmazás vagy netbank.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm a tippet, kipróbálom.
2021. júl. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!