Babaváró hitelt fel lehet- e venni most májusban születt az első baba és első házasok vagyunk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 22:29
1/9 anonim válasza:
Persze, mi gyerekmentesek meg finanszírozzuk a babásosok hobbyját!
2/9 A kérdező kommentje:
Ha nincs gyereked miért kapod fel a vizet olyanon ami nem a te dolgod? Legyél szíves máshol trollkodni.
2021. júl. 1. 22:40
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, a babaváró csak meg nem született gyerekre jár. Vagyis ha felveszitek most a babavárót, akkor még legalább egy gyereket csinálni kell, hogy kiélvezhesd minimálisan az előnyét. A már meglévő gyerek nem játszik, csak a csoknál.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 1. 23:07
5/9 anonim válasza:
Felvenni fel tudjátok de a már mrgszulrtett gyerekre nem jár semmiféle támogatás.
6/9 anonim válasza:
Igen,felvehetitek (ha minden feltetelnek megfeleltek), de a babatok nem szamit bele. Tehat 5 even belul meg kell hogy legyenegalabb egy 13 hetes terhesseg,kulonben nem jartok egyaltalan jol vele.
7/9 A kérdező kommentje:
Az szerintem menni fog. Összesen 3 babán gondkodtunk. mivel van már 1 így két kis tesó 😅 21 évesek vagyunk én is és párom is. Nem látok gondot ami miatt ne sikerülne a kis tesó. Az első baba is elsőre össze jött,ilyen szempontból szerintem szerencsések vagyunk. A válaszokat pedig köszönöm 🙂
2021. júl. 4. 13:33
8/9 anonim válasza:
Fel tudjátok venni, szülés után 1-2 hónapig.
9/9 anonim válasza:
Utolsonak nincs igaza. Tavaly nyar kornyeken a virus miatt valoban volt egy ilyen lehetoseg,hogy talan 2-3 honappal szules utan is beleszamitott a baba a hitelbe es kamatmentessegbe. Tehat akik pl aprilis-majus-juniusban szulettek babak,ha a szulok juliusig felvettek a hitelt,azok a babak mar beleszamitottak. (Lehet nem jol tudom,csak peldakent irtam,de valami ilyesmi volt honapok tekinteteben is,de nem 100%). Viszont pl mar az idei hullamban nem vezettek ilyesmit be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!