Hogy tudom a skrill-t sportfogadásra használni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok,otp junior mastercard kártyám van,és regisztráltam egy skrill fiókot,feltöltöttem 1500 forinttal,de nem engedi,hogy bet365,és egyéb sportfogadó oldalakon használjam.Hogyan lehet megoldani,vagy miért nem engedi?2021. jún. 25. 21:54
11/17 A kérdező kommentje:
És olyat tudok csinálni hogy payesafecarddal töltöm fel a skrill egyenlegem, és onnan a Bet365 számlám? És igényelek egy skrill kártyát, és arra kérek kifizetést?vagy csak a bankkárytáról feltöltött pénzt engedi a bet? És ez a payesafecard online hogy működik? Azt tudom hogy benzinkutakon lehetett venni, de láttam valamit hogy online lehet már venni. Online megveszem, és küldenek egy kódot e-mailben?
2021. jún. 28. 12:13
12/17 A kérdező kommentje:
Egyébként még az lenne a kérdésem, hogy a skrill fiókomba tudom a lakcímem módosítani? Mert hamarosan elköltözöm, és akkor meg kell majd változtatni hogy jó helyre hozzák ki a kártyát.
2021. jún. 28. 12:29
13/17 anonim válasza:
Paysafecardot nem ismerem sosem volt rá szükségem.Fogadóirodáknál általában csak olyan kifizetési módot használhatsz amivel befizettél.Nem mindegyiknél de bet365 pont kényes erre.Skrill kártyával eleve nem tudsz befizetni sehova nem engedik.Kifizetést meg végképp nem lehet rá kérni mivel mastercard nem is müködne.Skrill kártya csak arra való hogy boltban,online fizethetsz vele és euro alapú ,van egy éves díja,10 euro .
14/17 anonim válasza:
Miért nem egyből Bet365-re töltöd fel a paysafecard-ot? Te vagy értetlen, vagy csak egy troll vagy.
15/17 A kérdező kommentje:
Azért mert, szeretnék egy skrill számlát, és azon szeretném tárolni a nyert pénzem. És mivel a bankkártyámról feltöltött pénzt nemtudom gambling-re használni, ezért gondoltam hogy veszek payesafecardot, és azzal töltöm fel a skrill egyenlegem. Mivel a fogadóiroda csak olyan skrill számlára indít kiutalást, amelyről feltöltöttek rá, ezzel igazolva hogy valóban az én számlám. Arra lennék kíváncsi, hogy a payesafecard-ról feltöltött összeget fel lehet-e használni gambling-re. Azt nem mondtam, hogy skrill kártyával akarok befizetni, úgy értettem, hogy igényelek majd egy skrill kártyát a számlámhoz, és azzal tudok majd vásárolni.
2021. jún. 28. 14:56
16/17 anonim válasza:
A psc skrill bet365 útvonal mukodik..
Mastercarddal csak kozvetlenul tudsz befizetni szerencsejatek oldalra, skrill es neteller nem engedi gamblingre.
Egyebkent ami nekem mukodik.
Mastercard befizetes unibetre es lekeres skrillre vagy netellerre.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. jún. 28. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!