Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Használtok Revolutot mi a...

Használtok Revolutot mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Nem rég töltöttem le egy ismerősömön keresztül és a regisztrációért és azt hiszem további 3 tranzakció után jóváírtak 12000Ftot kb a semmire. Most nekem azt írja ki h akit meghívok kap 16500ft-ot ahogy én is ennyit egy ismerősömmel meg csinaltam és tényleg jött a pénz.Kérdésem h ez miért éri meg nekik semmit nem fizetek nekik ingyenes csomagom van. Miért osztják így a pénzt és biztonságos -e?

2021. jún. 16. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
évek óta használom, eddig semmi probléma nem volt velük. mondjuk sok 100 000 forintnál többet nem tartok ott.
2021. jún. 16. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Jelentettem a kérdésed, mert óriási kamugép vagy!

Ne így próbálj magad alá toborozni embereket, balfék!

2021. jún. 16. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Húzzál már innen a picsába a kitalált jóváírásaiddal együtt, hülyegyerek!
2021. jún. 16. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi a fasz ha embereket akarnék toborozni akkor a kódot írtam volna ki te nyomorék
2021. jún. 16. 14:41
 5/6 anonim válasza:
49%
Nekem is bedobta ezt a dealt, nem kitalált. A Revolut a prémium előfizetéseiből olyan jól elvan, hogy arra építve, hogy a meghívottak közül pár ember előfizet, már jól jár. Ugyanazt az elvet követi (kicsit másképp), mint a freemium játékok.
2021. jún. 28. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg valódi a dolog, testvérem is most csinálta valamelyik nap, szerintem érdemes kipróbálni.
2021. júl. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!