Bankok nézik, hogy mire költesz? Ha pl bemész ügyet intézni és ránéznek a számládra, akkor nézik ezt? Vagy az egyenleged?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 15:52
1/8 anonim válasza:
Nem nézik. :)
Legfeljebb hitelbírálat estén nézik, hogy mennyi a bevételed, miből származik (munkabér vagy egyéb), illetve, hogy mennyi pénzed van önerőnek.
2/8 anonim válasza:
Egyénileg nem nézik, de az akciós számlacsomagok esetében simán aláírathatják veled, hogy beleegyezel az adataid statisztikai célú felhasználásába, ma már ez iparági standard. Az OTP-nél valószínűleg két gombnyomással meg tudják mondani, hogy az x millió ügyfél közül hány % kapja 10.-én a fizetést, hogy változnak a fizetési szokások, tranzakcióméretek, stb.
3/8 anonim válasza:
Már annak is örülnék, ha én meg tudnám nézni :D
16-án vásárolok 1230Ft-ért, azt a kivonaton beírják 18-ra, valami random cégnévvel, aztán találjam ki, mi a fenét vettem.
4/8 anonim válasza:
Látni látják, de nem érdekli őket
5/8 anonim válasza:
A mobiljegy Budapesti parkolásnak írja a buszhegy vásárlást, mindig valami random utcanév alatt.
6/8 anonim válasza:
"Bankok nézik, hogy mire költesz? Ha pl bemész ügyet intézni és ránéznek a számládra, akkor nézik ezt? Vagy az egyenleged?"
Miért néznék? Unatkoznak, azért?
Ha az ügyed intézéséhez szükséges, akkor természetesen ránéznek arra, ami kell hozzá. De nem rejtvényfejtés helyett használják erre az idejüket. :)
7/8 anonim válasza:
Azt hogy mire nem tudják megmondani csak azt hogy melyik boltban vásároltal
8/8 anonim válasza:
Amíg a nav vagy más szerv nem kérdezi, nem külföldre utalsz és nem gyanùs a pénzmozgás, addig nem nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!