Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Legjobb bankszámla 18-24 éves...

Legjobb bankszámla 18-24 éves kor között?

Figyelt kérdés
Melyik bankot ajánlod? OTP -n kívűl
2021. jún. 10. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Ha egyetemistának kell, akkor szerintem úgyis elég a havi 2 ingyenes kp felvétel. Ha kolis, akkor utalni se kell sokat, albiban a számlákat már igen, de ha otthon lakik, megint nem lesz sok költsége alapesetben.

Csomó helyen lehet kártyával fizetni, úgyhogy készpénz se kell rengeteg.

Nekem K&H 18-26 számlám van, 0 havidíj, éves kártyadíj is 3 ezer alatt. Utalni évente 3-4-szer szoktam, mert amit lehet, érintéssel vagy készpénzzel fizetek, havi ingyenes kp felvétel elég nekem mindenre. Ez ilyen használat mellett nagyon jó számla. Ha sokat kell utalni, akkor kevésbé, mert magasabb annak a költsége.

Ha nem zavar, hogy nincsenek fiókjai (csak Budapesten egy talán), akkor Magnet vagy Gránit éri meg legjobban aktívabb számlahasználat (sok utalás) mellett is. Gondolkozom, hogy 26 után váltok oda.

Ingyenes kp felvétel bármelyik ATMre vonatkozik, én is vettem már ki erstésből pénzt, mert épp az volt közel és nem vont le semmit.

2021. jún. 10. 21:40
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi.
2021. jún. 10. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Az OTP-t messziről kerüld el.

A Gránit banknak vannak jó ajánlatai. Ott a KH minimum plusz csomag is. A MagNet-nek is vannak jó ajánlatai.

2021. jún. 11. 07:10
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Erste diákszámla szerintem elég jó.

Nagyon apró bankokhoz mint a Magnet és Gránit nem mennék.

2021. jún. 11. 09:53
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

#14. "Nagyon apró bankokhoz mint a Magnet és Gránit nem mennék."

Miért?

2021. jún. 11. 10:03
 16/17 Balois válasza:
Ha Revolut számlád van, nyithatsz mellé juniort. Nagyon hasznosnak tartom.
2021. júl. 11. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Normális valódi banknál nyiss számlát, Kérdező, ne mindenféle fintech cégeknél mint a Revolut és hasonlók.
2021. júl. 18. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!