Hol tudnék segítséget kérni?
Szóval nem volt semmi pénzed, de te beadtad a szerelőnek javításra, pedig tudtad, hogy nem fogod tudni kifizetni, most meg más oldja meg helyetted a problémád emberbaráti szeretetből. Se a bank, se a rokonaid, se a barátaid nem állnak veled szóba, ha kölcsönről van szó... Van egy rossz hírem. Senki nem fog ebből kihúzni téged, mert te tehetsz a helyzetedről.
Na de hogy érdemben hozzászóljak: Ha van értékesebb tárgyad, add be a zálogházba. Ha nincs, próbáld megbeszélni a szerelővel, hogy ez most nem fog menni, de havi x összeggel tudnád törleszteni. Hátha megesik rajtad a szíve.
2: Köszi a választ.
Én elvből nem kérek kölcsön hozzam közel allo embertol. Bank meg nem eri meg ennyiert. De 2021-van interneten tortenik minden szerintem jo helyen gondolkoznek egyebkent… Lenyegeben igen csak ne igy fogd fel ez mostanaban eleg gyakori lassan meg mar nem lesz egyeseknek “szemet szuro”. Bar a sok csalo kozott lehet elveszne az en szovegem
folyószámla hitelkeret, ha van fizetésed simán megadják, csak annyira menj minuszba amennyire most kell, utána töltsd vissza és mondd is le, ez a legolcsóbb és leggyorsabb mód
ismeretlenek biztos nem fognak adni "szeretetből"
"Én elvből nem kérek kölcsön hozzam közel allo embertol."
De miert nem? Be akarsz huzni valakit? Ez a gyanus am!
Az elvek embere.... olyan elved nincs hogy nem kérek egy szolgáltatást ha egy csóró fasz vagyok ahhoz hogy ki tudjam fizetni?
Ja ezek szerint olyanod nincs... csak olyan van hogy apádtól nem kérsz el egy cipő árát... mert az elveid... hát beszarok ezen a generáción komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!